Tocanita de naut - Retete Culinare

Tocanita de naut


Iti trebuie:
  • 1 cutie rosii ( 500 g )
  • 1 cutie naut ( 400 g )
  • 2 cepe rosii
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Cureti si speli bine cepele, le toci marunt si le pui la calit in 3 linguri de ulei.
  2. Adauga apoi rosiile tocate cubulete, nautul si tine acoperit 10 minute.
  3. Condimentezi apoi cu sare si piper si mai lasi pe foc circa 25 de minute.
  4. La final presari deasupra patrunjel verde tocat marunt.
  5. Pofta buna!

Tocanita de naut

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de naut "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de naut - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.