Sarmale cu legume - Retete Culinare

Sarmale cu legume


Iti trebuie:
  • 3 cepe
  • 3 morcovi
  • 300 g orez
  • 2 cutii rosii in bulion
  • 4 cani supa de legume
  • sare
  • piper
  • ulei
  • cimbru
  • 1 varza murata
Pregatesti asa:
  1. Cureti cepele, le speli bine, le toci marunt si le pui la calit in 4 linguri de ulei.
  2. Cureti morcovii, ii speli bine, ii dai pe razatoarea fina si ii adaugi peste ceapa.
  3. Lasi sa se caleasca putin impreuna.
  4. Adaugi si orezul ales cu atentie, spalat bine in mai multe ape si scurs bine.
  5. Adaugi patru cani supa de legume, sare, piper si lasi sa fiarba 25 minute.
  6. Iei de pe foc umplutura si lasi sa se racoreasca.
  7. Cotorul impreuna cu partea fibroasa din frunzele de varza murata, le toci marunt si le pui pe fundul oalei in care vor fierbe sarmalele.
  8. Condimentezi cu sare, piper si cimbru.
  9. Umpli foile de varza murata cu umplutura de legume si le asezi frumos in oala.
  10. Pasezi rosiile si le pui peste sarmale.
  11. Completezi cu apa si pui la foc mic circa 50 de minute.
  12. Dupa aceea bagi sarmalele la cuptor pentru inca 50 de minute.
  13. Pofta buna!

Sarmale cu legume


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sarmale cu legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sarmale cu legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.