Rulada de carne tocata - Retete Culinare

Rulada de carne tocata


Iti trebuie:
  • 700 g carne tocata
  • 3 linguri de orez
  • 2 morcovi
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 3 oua
  • unt
  • smantana
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat marunt
Pregatesti asa:
  1. Speli orezul bine si il pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Cureti ceapa si morcovul, speli bine, le toci marunt si pui ceapa la calit.
  3. Cand aceasta devine aurie adaugi si morcovul si lasi sa se inabuse putin impreuna.
  4. Condimentezi cu sare si piper.
  5. Adaugi si orezul, amesteci bine, lasi sa se racoreasca, adaugi un ou fiert tare si tocat marunt si untul si amesteci bine.
  6. Amesteci carnea tocata cu un ou, sare, piper, usturoi pisat si se amesteca bine.
  7. Cu mainile umezite asezi carnea tocata pe un blat umezit cu apa ( pentru a nu se lipi ).
  8. Intinzi carnea tocata intr-o foaie, asezi umplutura, rulezi si asezi rulada intr-o tava de chec unsa cu unt si tapetata cu faina.
  9. Dai la cuptor circa 45-50 de minute.
  10. Inainte cu 10 minute ca rulada sa fie gata, o stropesti cu smantana.
  11. Pofta buna!

Rulada de carne tocata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada de carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada de carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.