Piure de cartofi si carne la cuptor - Retete Culinare

Piure de cartofi si carne la cuptor


Iti trebuie:
  • 6 cartofi
  • 400 g carne de vita
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • 2 cubulete concentrat legume
  • 1 foaie de dafin
  • 3 linguri unt
  • pesmet
  • 2 oua
  • smantana
  • 1 ceasca lapte
  • cascaval ras
Pregatesti asa:
  1. Cureti cartofii, ii speli bine si ii pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Speli bine carnea si o pui la fiert in apa rece cu un praf de sare, 2 cuburi de concentrat legume si o foaie de dafin.
  3. Dupa ce au fiert cartofii, ii scurgi bine de apa, ii maruntesti din furculita si dupa ii mixezi adaugand untul si laptele.
  4. Dai carnea fiarta prin masina de tocat sau o toci marunt.
  5. Cureti cepele, le speli bine, le toci marunt si le pui la calit in 2 linguri de unt.
  6. Cand acestea devin sticloase adaugi si carnea, morcovul taiat cubulete mici, lasi sa se inabuse impreuna si condimentezi cu sare si piper.
  7. Ungi un vas de yena cu unt, tapetezi cu pesmet, asezi jumatate din cantitatea de piure, deasupra asezi amestecul de carne cu ceapa, pui si cealalta jumatate de piure.
  8. Bati ouale cu smantana si torni deasupra.
  9. Inainte cu 5 minute ca mancarea sa fie gata presari deasupra cascaval ras.
  10. Pofta buna!

Piure de cartofi si carne la cuptor


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piure de cartofi si carne la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piure de cartofi si carne la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.