Tocanita de pui cu legume - Retete Culinare

Tocanita de pui cu legume


Iti trebuie:

  • 700 g piept de pui
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 10 ciuperci
  • 2 rosii
  • 4-5 linguri pasta de rosii
  • 3-4 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • unt
  • marar verde
Pregatesti asa:
  1. Se curata cepele, se spala bine, se toaca marunt si se pui la calit in 3 linguri de unt.
  2. Se adauga apoi carnea spalata si taiata in cuburi, morcovii tocati marunt, ciupercile taiate rondele, cartofii taiati cubulete si se lasa sa se inabuse impreuna.
  3. Se decojesc rosiile, se toaca marunt si se adauga peste celelalte ingrediente.
  4. Se pune o cana de supa de legume si se lasa sa fiarba.
  5. Se condimenteaza cu sare si piper.
  6. Se amesteca pasta de rosii cu smantana, cateva linguri de zeama din tocanita si se toarna totul in tigaie.
  7. Se lasa sa mai fiarba circa 30 de minute.
  8. La final se presara deasupra marar verde tocat marunt.
  9. Pofta buna!

Tocanita de pui cu legume


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de pui cu legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de pui cu legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.