Bors de cartofi noi - Retete Culinare

Bors de cartofi noi


Iti trebuie:
  • 1 kg cartofi noi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1/2 radacina mica patrunjel
  • 1 telina mica
  • sare
  • piper
  • ulei
  • bors
  • patrunjel verde
Pregatesti asa:
  1. Se curata cepele, se spala bine, se toaca marunt si se pun la calit in 3-4 linguri de ulei.
  2. Se curata si morcovii, radacina de patrunjel, telina si se taie fie julien fie cubulete mici.
  3. Cand ceapa devine sticloasa se adauga si celelalte legume sa se caleasca putin.
  4. Se stinge cu apa si se lasa sa fiarba.
  5. Se curata cartofii, se taie pai si se pun si ei la fiert in ciorbita.
  6. Pentru culoare se poate adauga si o bucatica de sfecla rosie.
  7. Inainte cu 5 minute ca legumele sa fie fierte se adauga si borsul.
  8. Se condimenteaza ciorbita cu sare si piper si la final se presara deasupra patrunjel verde tocat marunt.
  9. Pofta buna!

Bors de cartofi noi


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors de cartofi noi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors de cartofi noi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.