Dovlecei umpluti cu branzeturi - Retete Culinare

Dovlecei umpluti cu branzeturi


Iti trebuie:
  • 6-8 dovlecei
  • 300 g branza de vaci
  • 150 g cascaval
  • 3 oua
  • 1 legatura marar verde
  • 2 linguri unt
  • 250 g smantana
  • sare
  • piper boabe
  • 250 ml supa de legume
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine dovleceii, se curata de coaja ( daca sunt tineri se poate lasa coaja ca e frageda ), se taie in doua pe lungime si se scobesc cu ajutorul unei lingurite.
  2. Se bat ouale cu un praf de sare, se adauga branza de vaci, mararul verde tocat marunt, 100 g cascaval ras si se amesteca bine.
  3. Se unge un vas de yena cu unt.
  4. Se aseaza dovleceii cu partea scobita in sus.
  5. Se umple cu amestecul de branza si de verdeata.
  6. Se toarna supa de oase, se pun cateva boabe de piper si se da la cuptor.
  7. Inainte cu 10 minute ca mancarea sa fie gata se adauga smantana amestecata cu restul de cascaval ras si se da din nou la cuptor.
  8. Pofta buna!

Dovlecei umpluti cu branzeturi

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Dovlecei umpluti cu branzeturi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Dovlecei umpluti cu branzeturi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.