Piure de spanac cu oua - Retete Culinare

Piure de spanac cu oua


Iti trebuie:
  • 1 kg spanac
  • 100 g unt
  • 2 linguri faina
  • 250 ml lapte
  • sare
  • piper
  • cascaval ras
  • 6 oua
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine fiecare frunza de spanac si se pun la fiert circa 25 de minute in apa cu un praf de sare.
  2. Dupa ce au fiert, se trec sub un jet de apa rece si fie se toaca marunt din cutit, fie se da prin masina de tocat carne.
  3. Se pun 50 g de unt la incins, se adauga faina, se amesteca bine cu un tel, se stinge cu lapte, se lasa sa se ingroasa putin, se adauga spanacul, se amesteca bine, se condimenteaza cu sare si piper.
  4. Se unge o tava cu unt, se aseaza spanacul, se fac mici gauri cu ajutorul unei linguri, se sparg ouale, se presara deasupra cascaval ras si se da la cuptor pentru 5-10 minute.
  5. Pofta buna!

Piure de spanac cu oua


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piure de spanac cu oua "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piure de spanac cu oua - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.