Paste cu sunca si rosii - Retete Culinare

Paste cu sunca si rosii


Iti trebuie:
  • 400 g paste
  • 300 g sunca
  • 500 g rosii
  • 125 g cascaval
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri unt
  • 250 ml smantana pentru gatit
  • 15 g zahar
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Intr-o oala mai inalta se pune apa la fiert cu o lingurita de sare si o lingura de ulei.
  2. Cand apa incepe sa clocoteasca se pun pastele la fiert si se lasa sa fiarba timpul indicat pe ambalaj.
  3. Dupa ce au fiert, se trec sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga.
  4. Intre timp, se toaca sunca marunt .
  5. Se spala bine rosiile, se zdrobesc, se fierb 25 de minute si se trec prin sita.
  6. Se pun 2 linguri de unt la incins, se adauga faina, se amesteca energic, se adauga rosiile date prin strecuratoare si se lasa sa fiarba pana cand sosul capata consistenta.
  7. Se adauga smantana, se condimenteaza cu sare si piper si putin zahar.
  8. Restul de unt se pune la incins, se adauga pastele, sunca, se amesteca bine, se adauga si sosul de rosii cu smantana, se presara cu cascaval ras si se pun la cuptor pentru 15-20 de minute.
  9. Pofta buna!

Paste cu sunca si rosii


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paste cu sunca si rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paste cu sunca si rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.