Tarta cu branza de vaci si capsuni - Retete Culinare

Tarta cu branza de vaci si capsuni


Pentru blat iti trebuie:
  • 300 g faina
  • 150 g unt
  • 100 g zahar
  • 1 ou mare ( 2 oua mai mici )
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 100 g zahar
  • 500 g branza de vaci ( mai cremoasa )
  • 4 oua
  • 250 ml smantana mai grasa
  • 200  ml frisca
  • 2 linguri amidon
  • 300 g capsuni
Pregatesti asa:
  1. Din ingredientele mentionate mai sus framanti un aluat consistent pana cand se dezlipeste de maini.
  2. Invelesti aluatul in folie alimentara si il lasi la rece pentru minim jumatate de ora.
  3. Intre timp, ungi o forma de tarta cu unt, o tapetezi cu faina si intinzi foaia de aluat in forma de tarta.
  4. Pui deasupra cateva  boabe de fasole pentru a nu lasa foaia sa creasca, apoi dai la cuptor circa 10 minute.
  5. Intre timp, amesteci bine branza de vaci cu smantana, frisca, si galbenusurile batute cu zaharul.
  6. Freci o spuma tare din albusuri cu un praf de sare, dupa care incorporezi spuma de albusuri in crema de branza si amesteci cu o lingura de jos in sus.
  7. Torni amidonul in ploaie, dupa care omogenizezi amestecul.
  8. Umpli tarta cu aceasta compozitie.
  9. Asezi deasupra capsunile tocate mai marunt ( sau le lasi intregi ) si dai tarta la cuptor pentru 45 de minute.
  10. Pofta buna!

Tarta cu branza de vaci si capsuni


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tarta cu branza de vaci si capsuni "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tarta cu branza de vaci si capsuni - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.