Ciorbita de legume - Retete Culinare

Ciorbita de legume


Iti trebuie:
  • 3 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 radacina mica patrunjel
  • 2 cepe
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 fire de usturoi verde
  • 3 rosii mari
  • 3 ardei capia
  • 500 ml bors
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de orez
  • leustean
  • patrunjel verde
Pregatesti asa:
  1. Cureti cepele, le speli bine, le toci marunt si le pui la fiert intr-o oala cu apa rece si sare.
  2. Telina, radacina de patrunjel si morcovii le cureti, le speli bine, le toci marunt si le pui si pe ele la fiert in oala.
  3. Speli bine dovleceii si ii toci fie cubulete, fie rondele ( dupa preferinte ).
  4. Alegi orezul, il speli in mai multe ape si il lasi 10 minute la inmuiat in apa rece.
  5. Cand legumele sunt aproape fierte, adaugi dovleceii, ardeii taiati rondele,orezul, uleiul, sare si piper dupa gust.
  6. Lasi sa fiarba in continuare.
  7. Strecori borsul si il pui sa fiarba separat.
  8. Inainte cu 5 minute ca ciorbita sa fie gata adaugi si borsul.
  9. La final presari deasupra patrunjel verde si leustean verde tocat marunt.
  10. Pofta buna!

Ciorbita de legume


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorbita de legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorbita de legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.