Gulas de porc - Retete Culinare

Gulas de porc


Iti trebuie:
  • 1 kg pulpa de porc
  • 7-8 cartofi
  • 3 cepe mari
  • 4 ardei grasi rosii sau capia
  • 4-5 rosii
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2 lingurite zahar
  • boia dulce
  • verdeata
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de porc, o tamponezi cu un servet, o tai cubulete si o pui la prajit in ulei incins.
  2. Cand aceasta isi schimba culoare adaugi si ceapa tocata marunt.
  3. Lasi sa se caleasca impreuna doua minute, dupa care adaugi ardeii tocati cubulete.
  4. Condimentezi cu sare si piper, adaugi putina apa calduta si lasi sa se inabuse impreuna 10 minute.
  5. Cureti si speli bine cartofii, ii tai cubulete si ii pui si pe ei la fiert.
  6. Condimentezi cu boia si lasi sa fiarba in continuare la foc mic.
  7. Cand carnea este aproape gata adaugi si rosiile decojite de pielite si tocate marunt.
  8. Adaugi si cele doua lingurite de zahar, mai lasi sa fiarba cateva minute dupa care dai tot preparatul la cuptor pentru 20 de minute.
  9. La final presari deasupra patrunjel verde tocat marunt.
  10. Pofta buna!

Gulas de porc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gulas de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Gulas de porc" Gulas de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
purcaru Nota: Retete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota Maxima Fara nota
Superrrrrrrrr buna!!!!!!!!!




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.