Mancarica de porc cu ciuperci - Retete Culinare

Mancarica de porc cu ciuperci


Iti trebuie:
  • 700 g pulpa de porc
  • 400 g ciuperci
  • 3 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • 1 ardel iute
  • 2 cutii rosii decojite
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • ulei
  • 1 lingurita zahar
  • condimente pentru carne de porc
  • verdeata tocata marunt
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de porc, o tamponezi cu un servet, o tai cubulete, o condimentezi cu sare, piper si condimente si o pui la rumenit in ulei incins.
  2. Lasi pana cand carnea se patrunde si se rumeneste frumos.
  3. Separat, speli bine cepele, le toci marunt si le pui la calit in ulei incins.
  4. Cand ceapa devine aurie, adaugi si ciupercile spalate si tocate dupa preferinta.
  5. Lasi sa se inabuse impreuna, dupa care adaugi rosiile tocate marunt.
  6. Condimentezi sosul cu sare, piper, 1 lingurita de zahar si il lasi sa fiarba la foc mic pentru 15 minute.
  7. Intr-un vas de yena uns cu ulei asezi carnea prajita si sosul de ciuperci.
  8. Cureti usturoiul, il toci marunt si il pui in vasul de cuptor.
  9. Speli bine ardeiul iute, il toci marunt si il pui si pe el in vasul de cuptor.
  10. Condimentezi cu boia si dai la cuptor mancarica pentru 50 de minute.
  11. Pofta buna!

Mancarica de porc cu ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica de porc cu ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica de porc cu ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.