Mancarica de mazare cu pulpa de vita - Retete Culinare

Mancarica de mazare cu pulpa de vita


Iti trebuie:
  • 700 g mazare
  • 700 g pulpa de vita
  • 1 l supa de vita
  • 3 linguri vin rosi
  • sare
  • piper
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1 lingurita zahar
  • 3 fire de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 40 ml ulei
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pulpa de vita, o tai cubulete, condimentezi cu sare si piper, stropesti cu vin si lingurita de zahar si lasi carnea la rece pentru 30 de minute.
  2. Speli bine ceapa si usturoiul, le toci marunt si le pui la calit in ulei pana cand se inmoaie.
  3. Adaugi apoi carnea de vita si putina supa.
  4. Lasi cateva minute sa se inabuse impreuna.
  5. Dupa ce carnea este aproape fiarta, adaugi mazarea spalata bine, restul de supa si dai vasul la cuptor pentru 30 de minute.
  6. La final presari deasupra patrunjel verde tocat marunt.
  7. Pofta buna!

Mancarica de mazare cu pulpa de vita

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica de mazare cu pulpa de vita "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica de mazare cu pulpa de vita - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.