Orez cu carnaciori - Retete Culinare

Orez cu carnaciori


Iti trebuie:
  • 300 g orez cu bob lung
  • 3 carnati oltenesti
  • 700 g piept de curcan
  • 4 linguri ulei de masline
  • 4 catei de usturoi
  • 2 cepe mari
  • 1 ardei iute
  • 4 rosii
  • 150 g mazare
  • 1 lingura boia dulce
  • sare
  • piper
  • 1 l supa de pui
Pregatesti asa:
  1. Alegi orezul cu atentie, il speli in mai multe randuri de apa rece si il lasi la inmuiat pentru cateva minute.
  2. Tai carnaciorii in rondele si ii pui la prajit.
  3. Cand sunt gata ii scoti pe servetele absorbante.
  4. Speli bine pieptul de curcan si il pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  5. Dupa ce a fiert, il lasi sa se racoreasca si il toci cubulete.
  6. Pui cepele tocate marunt la calit, adaugi apoi usturoiul pisat si ardeiul iute tocat marunt.
  7. Adaugi orezul scurs de apa si lasi cateva minute.
  8. Adaugi apoi supa de pui, rosiile decojite si tocate marunt, sare, piper si boia .
  9. Lasi la fiert circa 25 de minute, adaugi mazarea spalata bine si mai lasi la fiert inca 10 minute.
  10. Adaugi apoi si carnaciorii si pieptul de curcan tocat cubulete.
  11. Mai lasi sa fiarba impreuna 10 minute.
  12. La final presari deasupra patrunjel verde tocat marunt.
  13. Pofta buna!

Orez cu carnaciori

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Orez cu carnaciori "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Orez cu carnaciori - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.