Chiftelute de pui cu ciuperci - Retete Culinare

Chiftelute de pui cu ciuperci


Iti trebuie:

  • 500 g carne tocata de pui
  • 400 g ciuperci
  • 3 morcovi
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 2 linguri gris
  • 1 ou
  • 300 ml suc de rosii
  • patrunjel verde tocat marunt
Pregatesti asa:
  1. Cureti 2 morcovi, ii dai pe razatoarea fina si ii scurgi bine de zeama lasata.
  2. Amesteci carnea tocata de pui cu morcovii razuiti, usturoiul zdrobit, grisul, patrunjelul, oul, sare, piper si amesteci bine.
  3. Speli bine si cureti ciupercile, le toci marunt si le scurgi bine de excesul de zeama.
  4. Pui ciupercile la rumenit in ulei incins, adaugi putin suc de rosii, sare, piper si lasi pe foc pana cand scade intreaga cantitate de suc de rosii.
  5. Iei de pe foc amestecul de ciuperci, lasi sa se racoreasca si cu mainile usor umede, iei putin din compozitia de carne si, in mijloc, pui o lingurita din amestecul de ciuperci si strangi bine, formand astfel chiftelele.
  6. Chiftelele obtinute le pui intr-o tava tapetata cu hartie de copt si o dai la cuptorul preincalzit pentru 40 - 45 de minute, avand grija ca din cand in cand sa intorci chiftelutele pe cealalta parte.
  7. Intr-o cratita pui sucul de rosii ramas, morcovul ramas dat pe razatoare, putin busuioc tocat, condimentezi cu sare, piper si lasi sa fiarba la foc mic pana cand obtii un sos mai consistent.
  8. Servesti chiftelutele de pui cu sosul de rosii si verdeata tocata marunt.
  9. Pofta buna!

Chiftelute de pui cu ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftelute de pui cu ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftelute de pui cu ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.