Cartofi in sos alb cu verdeata - Retete Culinare

Cartofi in sos alb cu verdeata


Iti trebuie:
  • 1 kg cartofi noi
  • 600 g branza de vaci
  • 300 g smantana mai groasa
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 3 cepe verzi
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel verde tocat marunt
  • 1/2 legatura marar verde tocat marunt
  • busuioc verde
  • sare
  • piper
  • 3 linguri unt
  • 1 lingura seminte de chimen
Pregatesti asa:
  1. Cureti cartofii, ii speli bine si ii pui la fiert intregi in apa rece cu un praf de sare.
  2. Adaugi si chimen si lasi cartofii sa fiarba acoperiti pentru circa 35 de minute.
  3. Cureti si toci ceapa verde, apoi cureti usturoiul si il dai pe razatoarea mica.
  4. Asezi ceapa si usturoiul intr-un bol.
  5. Adaugi peste si branza de vaci maruntita cu o furculita, smantana, zeama de lamaie, patrunjelul si mararul tocate bine, busuiocul tocat marunt si amesteci bine.
  6. Adaugi piper si sare dupa gust.
  7. Pui compozitia la rece.
  8. Dupa ce au fiert cartofii, ii dai la tigaie in 3 linguri de unt incins.
  9. Cand sunt gata cartofii ii servesti cu sosul de branza si verdeturi.
  10. Pofta buna!

Cartofi in sos alb cu verdeata


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cartofi in sos alb cu verdeata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cartofi in sos alb cu verdeata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.