Chiftelute cu spanac si afumatura - Retete Culinare

Chiftelute cu spanac si afumatura


Iti trebuie:
  • 1 kg spanac
  • 200 g cascaval
  • 1 lingura faina
  • 250 ml lapte dulce
  • sare
  • piper
  • 150 g unt
  • 4 oua
  • 250 g muschi afumat
  • 4 catei de usturoi
  • ulei
  • nucsoara
Pregatesti asa:
  1. Pui ouale la fiert si le lasi pana cand devin tari.
  2. Speli bine fiecare frunza de spanac in parte si le speli in mai multe randuri de apa rece.
  3. Pui spanacul la fiert in apa rece cu sare si lasi sa fiarba 10 minute.
  4. Dupa ce a fiert bine, scurgi spanacul de apa si il toci marunt.
  5. Pregatesti un piure de spanac astfel: din faina, lapte si unt pregatesti un sos alb pe care il amesteci cu spanacul tocat marunt, sare, piper, nucsoara, usturoi tocat, ouale fierte tari si tocate marunt, muschiul tocat marunt
  6. si cascavalul dat pe razatoare.
  7. Daca amestecul obtinut este prea subtire mai puneti o lingura de faina.
  8. Dupa ce s-a racit acest amestec, formezi chiftelute fie rotunde fie plate, le treci prin ou si faina si le pui la prajit in baie de ulei incins.
  9. Pofta buna!

Chiftelute cu spanac si afumatura

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftelute cu spanac si afumatura "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftelute cu spanac si afumatura - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.