Dovlecei umpluti cu piept de pui - Retete Culinare

Dovlecei umpluti cu piept de pui


Iti trebuie:

  • 4 dovlecei
  • 500 g piept de pui
  • 2 cepe
  • 200 g cascaval
  • 2 galbenusuri de ou
  • sare
  • piper
  • 1 ceasca orez
  • 1 lingura mare de unt
  • patrunjel verde
  • 200 ml smantana lichida
Pregatesti asa:
  1. Cureti dovleceii de coaja ( optional ), ii tai in doua pe lungime, ii cureti cu ajutorul unei lingurite si ii condimentezi cu sare si piper.
  2. Alegi orezul cu atentie si il pui la fiert in apa cu un praf de sare.
  3. Dupa ce a fiert, il strecori si il amesteci cu pieptul de pui dat prin masina de tocat carne si cepele curatate si tocate marunt.
  4. Umpli dovleceii cu aceasta compozitie.
  5. Ungi un vas de yena cu unt
  6. Asezi dovleceii si torni deasupra lor un amestec format din cascaval, galbenusurile batute, un praf de sare, piper, smantana lichida.
  7. Coci la foc potrivit, in cuptorul incins in prealabil, aproximativ 40-45 minute.
  8. La final presari deasupra patrunjel verde tocat marunt.
  9. Pofta buna!

Dovlecei umpluti cu piept de pui



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Dovlecei umpluti cu piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Dovlecei umpluti cu piept de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.