Pui in crusta de rosii - Retete Culinare

Pui in crusta de rosii


Iti trebuie:
  • 6 jumatati de piept de pui
  • 50 g parmezan ras
  • 3 oua
  • 1 ceasca firimituri de paine uscata
  • 2 linguri unt topit
  • 3-4 rosii
  • 3 linguri busuioc proaspat
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine rosiile, le stergi cu un servet, le cureti de miez si le toci marunt.
  2. Speli bine jumatatile de piept de pui, le stergi cu un servet, condimentezi cu sare si piper si le treci prin faina, apoi prin ouale batute.
  3. Ungi cu unt un vas de yena.
  4. Asezi bucatile de pui in vasul de yena.
  5. Amesteci parmezanul ras, firimiturile de paine, untul topit si asezi deasupra bucatilor de pui.
  6. Acoperi vasul cu folie de aluminiu si dai la cuptor pentru 40 de minute.
  7. Amesteci rosiile tocate, busuiocul proaspat tocat marunt, sare, piper, cateii de usturoi pisati si ulei de masline si amesteci bine.
  8. Iei folia de aluminiu de pe tava si mai lasi la cuptor.
  9. Asezi amestecul de rosii cu ajutorul unei lingurite pe fiecare bucata de piept de pui si mai dai la cuptor pentru 5 minute.
  10. Pofta buna!

Pui in crusta de rosii

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pui in crusta de rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pui in crusta de rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.