Chiftele de pui in sos de smantana - Retete Culinare

Chiftele de pui in sos de smantana


Iti trebuie:

  • 700 g carne de pui
  • 2 cepe
  • 3 felii de paine
  • 500 ml smantana lichida
  • 1 ou
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat marunt
  • frunze de menta
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de pui, o tamponezi cu un servetel si o treci prin masina de tocat carne.
  2. Intr-un bol amesteci carnea tocata de pui, oul, o ceapa data pe razatoarea fina si stoarsa bine de zeama, patrunjelul verde tocat marunt, sare si piper si amesteci bine.
  3. Din acest amestec modelezi chiftelute rotunde pe care le pui la prajit in ulei incins.
  4. Cand sunt gata chiftelutele le scoti pe un servetel de hartie pentru a elimina excesul de grasime.
  5. Cureti si dai pe razatoarea fina cealalta ceapa si o pui la calit in 2 linguri de ulei.
  6. Adaugi si usturoiul tocat marunt, smantana lichida, sare, piper, chiftelutele si lasi sa fiarba la foc mic circa 15 minute.
  7. La final presari deasupra menta proaspata tocata marunt.
  8. Pofta buna!

Chiftele de pui in sos de smantana


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftele de pui in sos de smantana "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftele de pui in sos de smantana - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.