Lipie umpluta cu piept de pui - Retete Culinare

Lipie umpluta cu piept de pui


Iti trebuie:
  • 700 g piept de pui dezosat
  • 8 lipii
  • 150 g prosciutto
  • 250 g cascaval
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
Pentru sos iti trebuie:
  • 100 g maioneza
  • 100 g smantana
  • 4 fire de ceapa verde
  • 1/2 ardei gras rosu
  • boia iute
  • boia dulce
  • sare
  • suc de lamaie
Pregatesti asa:
  1. Speli pieptul de pui, il stergi cu un servetel, il condimentezi cu sare si piper, il tai felii subtiri si il pui la prajit in putin ulei incins.
  2. Lasi puiul sa se patrunda bine.
  3. Dupa ce s-a facut, il scoti, il tai cubulete si il amesteci cu rosiile si ardeiul tocate marunt.
  4. Pui feliile de prosciutto la prajit fara grasime.
  5. Dupa ce s-a rumenit le scoti si le lasi putin deoparte.
  6. Pentru sos,  amesteci maioneza cu smantana.
  7. Adaugi ceapa verde si ardeiul gras taiate cat de marunt poti.
  8. Adaugi suc de lamaie, sare, boia iute dupa gust,  boiaua dulce si dai sosul la frigider pana in momentul in care e gata mancarea.
  9. Asezi o foaie de tortilla pe o farfurie mare.
  10. Pui pe ea cate un sfert din cantitatea de pui, din rosiile amestecate cu ardei si din baconul rumenit.
  11. Acoperi totul cu cascaval ras.
  12. Deasupra, pui o alta foaie de tortilla si apesi usor.
  13. Intr-o tigaie incinsa, asezi ansamblul pregatit mai sus.
  14. Pastrezi focul moderat pentru a nu se arde.
  15. Cand foaia de jos s-a rumenit un pic, intorci quesadilla pe partea cealalta.
  16. Servesti alaturi de sosul pregatit anterior.
  17. Pofta buna!

Lipie umpluta cu piept de pui


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Lipie umpluta cu piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Lipie umpluta cu piept de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.