Supa cu spanac si paste - Retete Culinare

Supa cu spanac si paste


Iti trebuie:
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 telina mica
  • 1 varza mica
  • 2 ardei grasi
  • 3 catei de usturoi
  • 500 g spanac proaspat
  • 250 g paste
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • ulei
  • parmezan ras
Pregatesti asa:
  1. Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit in ulei incins.
  2. Cand ceapa devine sticloasa, adaugi si telina curatata si tocata marunt.
  3. Adaugi si morcovii tocati marunt, ardeii tocati cat mai mic, varza taiata fideluta si lasi sa se inabuse impreuna.
  4. Adaugi peste 2 l de apa si lasi sa fiarba circa 20 de minute.
  5. Intre timp, speli frunzele de spanac, le toci dupa preferinte si adaugi si spanacul in ciorba.
  6. Pui si pastele, usturoiul tocat marunt si lasi sa fiarba.
  7. Condimentezi supa cu sare si piper.
  8. La final presari deasupra patrunjel verde tocat marunt, parmezan ras si acoperi cateva minute supa.
  9. Pofta buna!

Supa cu spanac si paste





PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa cu spanac si paste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa cu spanac si paste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.