Supa cu dovleac si piept de curcan - Retete Culinare

Supa cu dovleac si piept de curcan


Iti trebuie:
  • 500 g miez de dovleac
  • 700 g piept de curcan
  • 300 g fasole alba
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 telina mica
  • 1 l supa de pui
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • parmezan ras
  • busuioc uscat
  • patrunjel verde tocat marunt
Pregatesti asa:
  1. Cureti morcovii, telina, cepele, miezul de dovleac, le toci marunt si le pui la calit intr-o oala cu ulei incins.
  2. Dupa 5 minute, adaugi supa de pui, pieptul de curcan taiat cubulete, fasolea alba aleasa cu atentie si spalata in mai multe ape, sare, piper, putin busuioc uscat si lasi sa fiarba la foc mic.
  3. Dupa ce e gata supa, presari patrunjel verde tocat marunt.
  4. Poti servi supa cu smantana si crutoane.
  5. Pofta buna!

Supa cu dovleac si piept de curcan

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa cu dovleac si piept de curcan "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa cu dovleac si piept de curcan - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.