Chec cu carne tocata - Retete Culinare

Chec cu carne tocata


Iti trebuie:
  • 700 g carne tocata (amestec vita si porc )
  • 1 ou
  • 100 g orez
  • 50 ml lapte
  • sare
  • piper
  • 3 catei de usturoi
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 1 ceapa
  • 3 linguri patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • 150 g branza feta
  • 2 linguri cu unt
Pregatesti asa:
  1. Alegi orezul cu atentie, il speli in mai multe ape si il pui la fiert in apa cu sare.
  2. Dupa ce a fiert, dai orezul deoparte si il acoperi sa se inabuse 20 de minute.
  3. Amesteci carnea tocata, adaugi oul, laptele, orezul si condimentele.
  4. Pentru umplutura, zdrobesti branza feta bine cu o furculita, pui untul, ceapa tocata, usturoiul pisat si patrunjelul tocat, amestecand bine.
  5. Intr-o tava de chec unsa cu ulei pui un strat de carne, peste acesta asezi un strat de umplutura, urmand apoi un alt strat de carne si de umplutura.
  6. Repeti operatiunea pana cand termini toate ingredientele.
  7. Din loc in loc, pui bucatele de unt si dai totul la cuptorul incins, pentru aproximativ o ora.
  8. Pofta buna!

Chec cu carne tocata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chec cu carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chec cu carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.