Cartofi umpluti - Retete Culinare

Cartofi umpluti


Iti trebuie:
  • 8 cartofi
  • 350 g sunca
  • 5 castraveti murati
  • 6 linguri smantana
  • 1 sfecla rosie
  • 1 lingurita mustar
  • 2 fire de ceapa verde
  • 5 linguri cascaval ras
  • 1 lingurita patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Pregatesti asa:
  1. Speli bine cartofii si ii pui la fiert in coaja in apa cu un praf de sare.
  2. Cureti sfecla, o tai in sferturi si o pui la fiert alaturi de cartofi.
  3. Dupa ce au fiert cartofii, ii scoti si ii lasi sa se racoreasca.
  4. Tai sunca si castravetii cubulete.
  5. Cartofii fierti si raciti si ii tai in doua pe orizontala, ii scobesti cu o lingurita si ii lasi putin deoparte.
  6. Miezul de la cartofi, smantana, mustar, sunca, castraveti, sare, piper si capa verde taiata rondele.
  7. Peste cartofii scobiti presari putina sare, iar apoi ii umpli cu compozitia formata mai sus.
  8. Ornezi cu sfecla rosie pe care o tai in fasii subtiri.
  9. Asezi cartofii intr-un vas termorezistent si o dai la cuptor pentru 20 de minute.
  10. Inainte cu 5 minute ca mancarea sa fie gata, scoti vasul si presari deasupra cascaval ras.
  11. Cand e gata presari deasupra verdeata tocata marunt.
  12. Pofta buna!

Cartofi umpluti


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cartofi umpluti "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cartofi umpluti - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.