Tocanita de pui cu verdeata - Retete Culinare

Tocanita de pui cu verdeata


Iti trebuie:

  • 700 g piept de pui
  • 2 legaturi patrunjel
  • 2 legaturi marar
  • 2 cepe
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 lingura faina
  • 4 linguri bulion
  • 2 linguri pasta de ardei
  • sare
  • piper
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Cureti cepele, le speli si le toci marunt.
  2. Pui cepele tocate la calit in ulei incins.
  3. Speli pieptul de pui, il condimentezi cu sare si piper, il tai cubulete si il pui la calit alaturi de ceapa.
  4. Speli ceapa verde, o tai rondele subtiri si o pui si pe ea la calit alaturi de pui.
  5. Adaugi o lingura faina, stingi cu 400 ml supa de legume si lasi sa fiarba.
  6. Adaugi si patrunjelul si mararul tocate marunt si lasi sa fiarba la foc mic, avand grija sa adaugi din cand in cand supa de legume daca mai e cazul.
  7. Inainte cu 10 minute ca mancarea sa fie gata, adaugi bulionul, pasta de ardeo, putin zahar, sare si piper.
  8. Pofta buna!

Tocanita de pui cu verdeata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de pui cu verdeata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de pui cu verdeata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.