Inghetata de capsuni si vanilie - Retete Culinare

Inghetata de capsuni si vanilie


Iti trebuie:
  • 200 g zahar
  • 1 pastaie vanilie
  • 500 g capsuni
  • 400 g frisca lichida
  • 1/2 esenta de lamaie
Pregatesti asa:
  1. Speli bine capsunile, le tamponezi cu un servetel si le dai prin robot impreuna cu zaharul.
  2. Lasi amestecul de capsuni si zahar la rece pentru minim 30 de minute.
  3. Pui la foc capsunile date prin robot, pastaia de vanilie despicata si lasi sa fiarba circa 5 minute.
  4. Dupa ce a fiert, iei de pe foc, lasi sa se raceasca si amestesci cu frisca batuta.
  5. Pui acest amestec la congelator.
  6. Dupa cateva ore, scoti cutia cu inghetata, amesteci repede cateva minute si o bagi din nou la congelator pentru alte cateva ore.
  7. Pofta buna!

Inghetata de capsuni si vanilie



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Inghetata de capsuni si vanilie "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Inghetata de capsuni si vanilie - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.