Mancarica de pui cu ceapa - Retete Culinare

Mancarica de pui cu ceapa


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de pui ( carne de pui )
  • 3 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 2 ardei rosii
  • sare
  • piper
  • 1 frunza de dafin
  • faina de malai
  • boia de ardei dulce
  • patrunjel verde
  • ulei
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de pui, il toci cubulete mici, condimentezi cu sare si piper si il pui la calit in ulei incins pentru cateva minute cat sa se rumeneasca frumos.
  2. Cand puiul devine auriu la culoare, adaugi la calit si cepele curatate, spalate si tocate marunt.
  3. Adaugi si usturoiul si ardeiul  taiate marunt.
  4. Condimentezi cu sare, piper, boia dulce dupa gust si frunza de dafin.
  5. Adaugi 2-3 cani de apa calda.
  6. Lasi sa fiarba la foc mic.
  7. Cand carnea s-a fiert, amesteci putina faina de malai cu putina apa, apoi torni peste tocanita.
  8. Lasi sa mai fiarba 10 mintue, avand grija sa amesteci din cand in cand.
  9. Opresti focul si pui frunzele de patrunjel tocate.
  10. Pofta buna!

Mancarica de pui cu ceapa


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica de pui cu ceapa "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii  Mancarica de pui cu ceapa - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.