Ciorba de pui cu taitei - Retete Culinare

Ciorba de pui cu taitei


Iti trebuie:
  • 1 pui
  • 3 l apa
  • 1 l bors
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • patrunjel
  • marar
  • leustean
  • sare
  • piper
  • 1 legatura loboda
  • taitei
Pregatesti asa:
  1. Speli bine puiul, il transezi si il pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Lasi sa fiarba si inlaturi spuma.
  3. Cureti cepele, le toci marunt si dupa ce ai inlaturat spuma in totalitate adaugi si cepele la fiert.
  4. Cureti morcovii, ii dai pe razatoarea fina si ii pui si pe ei la fiert.
  5. Dupa ce a fiert carnea, adaugi taiteii si mai lasi la foc mic.
  6. Toci marunt verdeturile.
  7. Adaugi borsul fiert separat, verdeturile tocate marunt, condimentezi cu sare si piper, mai lasi sa dea cateva clocote si ciorbita este gata.
  8. Pofta buna!

Ciorba de pui cu taitei



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de pui cu taitei "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de pui cu taitei - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.