Dovlecei umpluti cu piept de pui - Retete Culinare

Dovlecei umpluti cu piept de pui


Iti trebuie:

  • 8 dovlecei
  • 300 g piept de pui
  • 100 g orez
  • 5 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • busuioc uscat
  • 3 linguri de unt
Pregatesti asa:
  1. Speli bine dovleceii si ii pui la fiert in apa clocotita pentru cateva minute.
  2. Dupa aceea, ii lasi sa se racoreasca putin, ii tai in jumatati si le scoti miezul.
  3. Alegi orezul si il pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  4. Cureti ceapa, o speli si o toci marunt.
  5. Pui ceapa la calit in ulei incins si cand devine aurie la culoare adaugi si carnea de pui tocata.
  6. Lasi sa se inabuse impreuna.
  7. Adaugi pulpa de dovlecei maruntita, orezul fiert si scurs bine de apa, usturoiul pisat, busuiocul, sare si piper dupa gust.
  8. Pui dovleceii intr-o tava unsa cu unt si ii umpli cu amestecul pregatit anterior, presari peste ei pesmet si ii bagi in cuptor pentru 40 de minute.
  9. Pofta buna!

Dovlecei umpluti cu piept de pui


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Dovlecei umpluti cu piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Dovlecei umpluti cu piept de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.