Budinca de cartofi cu ochiuri - Retete Culinare

Budinca de cartofi cu ochiuri


Iti trebuie:
  • 8 cartofi noi
  • 5 linguri unt
  • 1 cana lapte
  • 150 g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • 6 oua
Pregatesti asa:
  1. Speli bine cartofii, ii razuiesti de coaja si ii pui la fiert in apa cu sare.
  2. Dupa ce au fiert, ii sfarami cu o furculita, ii amesteci cu 100 g unt, 100 g cascaval ras, sare, piper si laptele caldut si il mixezi ca pentru piure.
  3. Faci un piure din cartofii fierti si amestecati cu 75 g unt, 75 g cascaval ras, sare, piper si laptele fiert.
  4. Ungi o forma de sticla cu unt si pui piureul.
  5. Apesi cu dosul unei linguri si faci sase adancituri in care spargi cate un ou.
  6. Imprastii restul de unt si restul de cascaval si dai la cuptor pentru circa 20 de minute.
  7. Pofta buna!

Budinca de cartofi cu ochiuri


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Budinca de cartofi cu ochiuri "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Budinca de cartofi cu ochiuri - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.