Ciorba de curcan - Retete Culinare

Ciorba de curcan


Iti trebuie:
  • 1 kg tacam de curcan
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 1/2 telina
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 ardei grasi
  • 100 g taitei
  • 1 l bors
  • verdeata tocata marunt
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de curcan si o pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Inlaturi spuma care se formeaza.
  3. Dupa ce a fiert carnea strecori zeama si o pui din nou la fiert.
  4. Cureti si speli bine legumele, le toci marunt si le pui la fiert in supa de curcan strecurata.
  5. Lasi sa fiarba la foc mic circa 60 de minute.
  6. Inainte cu 15 minute ca ciorba sa fie gata, pui taiteii, condimentezi cu sare si piper si lasi sa fiarba la foc mic.
  7. Dupa 5 minute adaugi si borsul pe care l-ai strecurat si l-ai fiert separat.
  8. La final presari deasupra verdeata tocata marunt.
  9. Pofta buna!

Ciorba de curcan

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de curcan "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de curcan - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.