Orez cu dovlecei - Retete Culinare

Orez cu dovlecei


Iti trebuie:
  • 300 g orez
  • 4 dovlecei
  • 3 cepe
  • 4 rosii
  • sare
  • piper
  • ulei
  • verdeata
Pregatesti asa:
  1. Alegi orezul si il speli bine.
  2. Cureti dovleceii, ii cureti de coaja, ii tai rondele si ii condimetezi cu sare si piper.
  3. Pui rondelele de dovlecei la rumenit in ulei incins.
  4. Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit in uleiul in care ai rumenit rondelele de dovlecei.
  5. Cand cepele devin sticloasa adaugi si orezul scurs bine de apa.
  6. Adaugi si 2 cesti de apa calda si lasi pana cand se inmoaie orezul.
  7. Ungi un vas de yena cu ulei de masline.
  8. Asezi un strat de dovlecei, unul de orez si ceapa, unul de rosii decojite dupa care asezi un alt strat de dovlecei.
  9. Procedezi la fel pana cand termini ingredientele.
  10. Acoperi amestecul cu supa calda si introduci vasul la cuptor pentru circa 40 de minute.
  11. La final presari deasupra verdeata tocata marunt.
  12. Pofta buna!

Orez cu dovlecei


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Orez cu dovlecei "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Orez cu dovlecei - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.