File de peste cu spanac - Retete Culinare

File de peste cu spanac


Iti trebuie:
  • 4 fileuri de pastrav
  • 700 g spanac verde
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 2 ardei grasi
  • 1 lamaie
  • faina
  • 4 linguri ulei de masline
Pregatesti asa:
  1. Speli bine fileurile de peste, le stergi cu un servet de bucatarie, condimentezi cu sare si piper si treci bucatile de peste prin faina.
  2. Prajesti bucatile de peste in ulei incins, iar in momentul in care sunt gata le scoti pe servetele de bucatarie pentru a inlatura excesul de grasime.
  3. Cureti ceapa, o toci marunt si o pui la calit in doua linguri ulei de masline.
  4. Speli bine frunzele de spanac si le pui la inabusit alaturi de ceapa.
  5. Cand acesta se inmoaie, condimentezi cu sare si piper, adaugi si ardeii tocati marunt si adaugi o ceasca de supa calda.
  6. Lasi spanacul pe foc circa 20 de minute.
  7. Pe o farfurie, asezi o bucata de peste prajit si stropit cu zeama de lamaie si cateva linguri de spanac.
  8. Pofta buna!

File de peste cu spanac


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : File de peste cu spanac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii File de peste cu spanac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.