Rulada cu spanac si telemea - Retete Culinare

Rulada cu spanac si telemea


Iti trebuie:
  • 500 g faina
  • 30 g drojdie proaspata
  • 1 cana lapte
  • 1/2 lingurita zahar
  • un praf de sare
  • 2-3 linguri ulei
  • 400 g spanac
  • 300 g branza telemea
  • seminte de ins
  • 2 linguri smantana grasa
  • 2 linguri cascaval ras
  • 1 ou
Pregatesti asa:
  1. Desfaci drojdia in apa calduta, adaugi zaharul, laptele caldut si o lingurita de faina.
  2. Amesteci bine acest amestec, pui un prosop deasupra si pui intr-un loc caldut.
  3. Cerni faina impreuna cu 1/2 lingurita sare.
  4. Faci o adancitura in mijloc, adaugi maiaua crescuta, uleiul si framanti bine un aluat de placinta.
  5. Lasi aluatul sa creasca acoperit intr-un loc caldut.
  6. Intre timp, speli spanacul, si il pui la oparit 3 minute.
  7. Dupa ce a fiert, il scurgi bine de apa, il toci marunt, il amesteci cu telemeaua rasa, smantana, cascaval ras, sare, piper si amesteci bine.
  8. Dupa ce a crescut aluatul il intinzi pe o planseta pe care ai presarat faina.
  9. Pui umplutura, rulezi si pui rulada la copt intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
  10. Ungi rulada cu un ou batut bine, presari seminte de in si dai rulada la cuptorul preincalzit pentru circa 45 de minute.
  11. Pofta buna!

Rulada cu spanac si telemea

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada cu spanac si telemea "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada cu spanac si telemea - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.