Pandispan cu capsuni - Retete Culinare

Pandispan cu capsuni


Iti trebuie:

  • 4 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 pahar ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 pahar lapte
  • esenta de rom
  • faina
  • 400 g capsuni
Pregatesti asa:
  1. Bati ouale cu mixerul si un praf de sare.
  2. Adaui uleiul, zaharul, laptele, esenta de rom si continui sa mixezi.
  3. Cerni faina impreuna cu praful de copt.
  4. Adaugi faina in ploaie in amestecul de oua si lapte si continui sa mixezi.
  5. Ungi o tava cu ulei, o tapetezi cu faina apoi torni acest amestec incet.
  6. Speli bine capsunile, le lasi sa se scurga si asezi capsunile peste blatul de pandispan din loc in loc.
  7. Bagi prajitura la cuptorul incins si lasi pana cand trece testul cu scobitoarea.
  8. La final pudrezi prajitura cu zahar pudra.
  9. Pofta buna!

Pandispan cu capsuni

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pandispan cu capsuni "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pandispan cu capsuni - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.