Tarta de cacao cu crema de branza - Retete Culinare

Tarta de cacao cu crema de branza


Pentru blat iti trebuie:
  • 400 g biscuiti cu cacao
  • 125 g unt topit
Pentru crema iti trebuie:
  • 500 g crema de branza
  • 400 ml lapte condensat
  • 80 g zahar
  • 5 lingurite zeama de lamaie
  • 4 oua
  • 1 esenta de vanilie
  • 100 g ciocolata cu continut ridicat de cacao
  • 400 g capsuni
Pentru glazura iti trebuie:
  • 150 ml smantana grasa
  • 150 g ciocolata
Pregatesti asa:
  1. Ungi cu unt o forma de tort si o tapetezi cu putina faina.
  2. Dai biscuitii prin masina si ii amesteci cu untul topit.
  3. Intinzi acest aluat in tava si dai la rece pentru 30 de minute.
  4. Pentru crema, amesteci laptele cu crema de branza la bain marie, iar in momentul in care incepe sa prinda consistenta adaugati zaharul, sucul de lamaie si ouale batute bine.
  5. Amesteci totul bine cu o spatula, iar in momentul in care incepe sa clocoteasca iei vasul de pe foc.
  6. Topesti ciocolata si o amestecicu o treime din amestecul de crema format anterior.
  7. Torni acest amestec peste blatul rece, iar deasupra restul amestecului cu branza.
  8. Puneti prajitura la cuptor la bain marie pentru circa 50 de minute.
  9. Dupa ce e gata, o scoti, o lasi sa se racoreasca si o pui la rece cateva ore.
  10. Asezi deasupra capsuni taiate dupa preferinta.
  11. Pentru glazura, topesti ciocolata si adaugi smantana grasa si torni peste tarta cu capsuni.
  12. Pofta buna!

Tarta de cacao cu crema de branza

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tarta de cacao cu crema de branza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tarta de cacao cu crema de branza - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.