Fripturica de curcan - Retete Culinare

Fripturica de curcan


Iti trebuie:
  • 8 aripi de curcan
  • 1 piept de pui
  • 130 ml miere
  • 60 ml cognac
  • 300 ml vin rosu
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita nucsoara rasa
  • 60 ml ulei
  • 2 cuisoare
Pregatesti asa:
  1. Spalati bine carnea de curcan, pieptul de pui il taiati cubulete, condimentati cu sare si piper si asezati carnea in baitul format din: miere, cognac, vin rosu, nucsoara si cuisoarele maruntite.
  2. Dati totul la frigider pentru minim o ora.
  3. Dupa o ora, asezati carnea de curcan intr-o tava unsa bine cu ulei, puneti deasupra baitul si dati la cuptor pana cand carnea se fragezeste bine.
  4. Pofta buna!

Fripturica de curcan


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Fripturica de curcan "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Fripturica de curcan - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.