Cosulete cu frisca si capsuni - Retete Culinare

Cosulete cu frisca si capsuni

Iti trebuie:
  • 250 g aluat pentru foitaj (proaspat sau congelat)
  • 250 g capsuni
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri unt
  • 50 g faina
  • 2 oua
  • 200 ml frisca
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Aluatul se pregateste dupa indicatiile de pe ambalaj.
  2. Capsunile se spala, se curata si se taie felii.
  3. Se fierb 150 ml apa cu un varf de cutit sare, zaharul si untul.
  4. Se adauga faina, se omogenizeaza si se fierbe.
  5. Se ia de pe foc, se raceste, iar cand a devenit calduta, se incorporeaza ouale.
  6. Aluatul se taie in 4 bucati si se tapeteaza patru forme de tarta cu diametrul de circa 12 cm cu marginea ondulata in asa fel ca sa ajunga si pe margine.
  7. Se umplu uniform cu crema fiarta si se coc in cuptor incins circa 10 minute, apoi se lasa sa se raceasca.
  8. Frisca se bate spuma tare, se umple cosuletele, deasupra se acopera cu feliile de capsuni si se servesc proaspete.
Portii: 4 persoane
Pregatire: 45 minute

Cosulete cu frisca si capsuni

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cosulete cu frisca si capsuni "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cosulete cu frisca si capsuni - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.