Mancarica de pastai cu carne tocata - Retete Culinare

Mancarica de pastai cu carne tocata


Iti trebuie:
  • 500 g carne tocata
  • 1 kg pastai ( fasole verde )
  • 2 cepe mari
  • 200 g paste de tomate
  • sare
  • piper
  • un praf de zahar
  • ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • 1/2 legatura marar
Pregatesti asa:
  1. Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit in ulei incins.
  2. Cand aceasta devine sticloasa adaugi si carnea tocata si lasi sa se rumeneasca frumos impreuna.
  3. Condimetezi cu sare si piper, adaugi din cand in cand putina supa de legume si lasi sa fiarba.
  4. Speli bine fasolea verde, ii inlaturi coditele, o rupi in doua si o pui la fiert impreuna cu ceapa si carnea.
  5. Lasi sa fiarba incet la foc mic.
  6. Adaugi pasta de tomate si mai lasi sa fiarba impreuna inca 10-15 minute.
  7. Inainte cu 5 minute ca mancarea sa fie gata presari deasupra verdeata tocata marunt, amesteci bine si la final acoperi vasul in care ai gatit cu un capac pentru a se intrepatrunde aromele.
  8. Pofta buna!

Mancarica de pastai cu carne tocata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica de pastai cu carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica de pastai cu carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.