Ciorbita de pui cu dovlecei - Retete Culinare

Ciorbita de pui cu dovlecei


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de pui cu os sau fara
  • 2 linguri ulei
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 4 rosii
  • 3 dovlecei
  • zeama de lamaie
  • 1 galbenus de ou
  • 150 ml smantana lichida pentru gatit
  • sare
  • piper
  • verdeata tocata marunt
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de pui, o tai in bucatele potrivite si o pui la fiert in apa rece cu o lingurita de sare.
  2. Cand incepe sa dea in clocot indepartezi spuma in totalitate.
  3. Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit in ulei incins.
  4. Dupa un minut adaugi si ardeii taiati cubulete, morcovii dati pe razatoarea fina si calesti legumele impreuna pentru cateva minute.
  5. Dupa ce ai inlaturat spuma in totalitate adaugi in oala cu carne de pui legumele calite.
  6. Cand carnea si legumele au fiert, adaugi rosiile curatate de pielita si seminte, taiate felii, iar dovleceii curatati de coaja si seminte, taiati in cubulete.
  7. Le fierbi pe toate circa 20 minute, pana se inmoaie.
  8. Amesteci smantana cu galbenusul batut bine in prealabil cu un praf de sare si adaugi si cateva linguri de ciorba calda in amestecul de smantana.
  9. Amestecu bine si torni amestecul in ciorba.
  10. Adaugi patrunjel tocat marunt.
  11. Pofta buna!

Ciorbita de pui cu dovlecei

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorbita de pui cu dovlecei "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorbita de pui cu dovlecei - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.