File de peste cu dovlecei - Retete Culinare

File de peste cu dovlecei


Iti trebuie:
  • 6 fileuri de peste
  • 4 rosii
  • 3 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 dovlecei
  • sare
  • piper
  • 6 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • 1 pahar vin alb sec
Pregatesti asa:
  1. Speli cepele, le cureti si le toci marunt si le pui la calit in ulei de masline incins.
  2. Cureti ardeii de cotoare si seminte, ii tai fasii si ii pui si pe ei la rumenit alaturi de ceapa atunci cand aceasta devine sticloasa.
  3. Adaugi si rosiile si morcovii dati pe razatoarea mica.
  4. Condimentezi totul cu sare si piper si lasi legumele sa se inabuse cateva minute.
  5. Speli bine fileurile de peste, le tamponezi cu un servet, condimentezi cu sare si piper si lasi putin la rece.
  6. Ungi o tava si pui o parte din legumele calite, apoi pui pestele, iar peste el pui rondele de dovlecel si cateii de usturoi.
  7. Ultimul strat trebuie sa fie de legume calite.
  8. Torni paharul de vin si dai la cuptor 30 de minute la foc potrivit.
  9. Pofta buna!

File de peste cu dovlecei



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : File de peste cu dovlecei "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii File de peste cu dovlecei - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.