Rulada de spanac cu branza - Retete Culinare

Rulada de spanac cu branza


Iti trebuie:
  • 700 g spanac
  • 3 linguri unt
  • 1 lingura hrean ras
  • 450 g telemea rasa
  • 150 g crema de branza
  • 400 g piept de curcan
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine frunzele de spanac si le pui la oparit pana cand acestea se inmoaie.
  2. Dupa ce au fiert, le lasi la scurs intr-o strecuratoare.
  3. Toci marunt spanacul, il amesteci cu untul si hreanul si lasi sa se raceasca.
  4. Pui pieptul de curcan la fiert in apa rece cu un praf de sare, avand grija sa inlaturi spuma.
  5. Pe masa de lucru intinzi o folie de bucatarie si asezi intr-un strat uniform piure de spanac.
  6. Peste foaia de spanac asezi un strat de telemea data pe razatoarea fina si amestecata cu crema de branza, iar peste aceasta pui pieptul de curcan tocat, uniformizezi si rulezi foaia de spanac, apoi strangi cu ajutorul foliei si pui ruloul obtinut intr-o tava de chec si dai la frigider pentru cateva ore.
  7. Pofta buna!

Rulada de spanac cu branza


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada de spanac cu branza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada de spanac cu branza - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.