Negresa de sezon - Retete Culinare

Negresa de sezon


Iti trebuie:
  • 200 g faina
  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 150 g unt
  • 5 linguri cacao
  • 100 g ciocolata
  • 150 g iaurt
  • 1 praf de copt
  • un varf cutit sare
  • 3 linguri zahar
  •  brun
  • 16 jumatati de caise
Pregatesti asa:
  1. Lasi untul la temperaturi camerei si dupa il freci spuma cu zaharul cu ajutorul unui mixer.
  2. Adaugi apoi galbenusurile unul cate unul.
  3. Cerni faina impreuna cu caco si praful de copt.
  4. Adaugi faina cernuta in ploaie, ciocolata razuita si iaurtul.
  5. Bati albusurile spuma tare cu un praf de sare.
  6. Incorporezi spuma in compozitia cu cacao, amestecand de jos in sus cu ajutorul unei linguri.
  7. Ungi o tava cu unt, tapetezi cu faina, presari zaharul brun si asezi jumatatile de caise.
  8. Pui deasupra compozitia de pandispan si introduci in cuptorul preincalzit pana in momentul in care prajitura trece testul cu scobitoarea.
  9. La final presari deasupra zahar pudra.
  10. Pofta buna!

Negresa de sezon


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Negresa de sezon "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Negresa de sezon - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.