Dovlecei cu carne tocata - Retete Culinare

Dovlecei cu carne tocata


Iti trebuie:
  • 6 dovlecei
  • 250 g carne tocata
  • 3 rosii
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • 1 ou
  • 3-4 linguri orez
  • 2 cepe
  • un pahar suc de rosii
Pregatesti asa:
  1. Speli bine dovleceii, ii tai in doua pe lungime, ii scobesti cu ajutorul unei lingurite si ii lasi sa se scurga bine.
  2. Speli orezul in mai multe ape si il scurgi bine.
  3. Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit in ulei incins.
  4. Adaugi si orezul, carnea tocata, sare, piper, patrunjel verde, marar verde si sucul de rosii.
  5. Lasi sa se inabuse putin impreuna.
  6. Iei vasul de pe foc, lasi sa se racoreasca, adaugi oul si amesteci bine.
  7. Intr-un vas termorezistent uns cu ulei, asezi dovleceii, ii umpli, pui putina apa, rosiile taiate felii, condimentezi cu sare si piper si lasi la cuptor pentru 40 de minute.
  8. Pofta buna!

Dovlecei cu carne tocata


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Dovlecei cu carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Dovlecei cu carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.