Tocanita de pui cu ardei si creveti - Retete Culinare

Tocanita de pui cu ardei si creveti


Iti trebuie:
  • 4 pulpe de pui ( sau 700 g piept de pui )
  • 2 cepe
  • 3 linguri ulei de masline
  • 4 catei de usturoi
  • 2 ardei grasi rosii
  • 2 ardei grasi galbeni
  • 5 rosii coapte bine
  • 10 creveti
  • 15 masline negre
  • frunze de rozmarin
  • frunze de busuioc
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine crevetii, ii tamponezi cu un servet si ii condimentezi cu sare si piper.
  2. Lasi crevetii la rece pana in momentul in care aveti nevoie de ei in reteta.
  3. Speli bine pulpele de pui, le condimentezi cu sare si piper si le pui la rumenit in ulei incins.
  4. Cand acestea s-au rumenit frumos pe toate partile le scoti intr-un bol pe care il acoperi.
  5. In grasimea ramasa, pui la calit cepele tocate marunt, usturoiul zdrobit, ardeii taiati fasii si, dupa ce se inmoaie legumele adaugi carnea si rosiile curatate de pielite si taiate cubulete.
  6. Cand sosul a scazut bine, adaugi masli- nele feliate, crevetii prajiti separat, sare si piper dupa gust, busuioc si rozmarin.
  7. Pofta buna!

Tocanita de pui cu ardei si creveti


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de pui cu ardei si creveti "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de pui cu ardei si creveti - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.