Musaca de pui cu mazare - Retete Culinare

Musaca de pui cu mazare


Iti trebuie:
  • 10 cartofi noi
  • 600 g carne tocata de pui
  • 300 g mazare
  • 200 g cascaval
  • 1 ceapa
  • 400 ml lapte
  • 3 linguri faina
  • 3 galbenusuri de ou
  • sare
  • piper
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Speli bine cartofii si ii pui la fiert in coaja in apa cu sare.
  2. Dupa ce au fiert, ii lasi sa se racoreasca, ii cureti de coaja si ii tai in rondele.
  3. Cureti ceapa, o toci marunt si o pui la calit in ulei incins.
  4. Cand devine sticloasa, pui carnea tocata la calit, condimentezi cu sare si piper si lasi carnea sa isi schimbe culoarea.
  5. Speli bine mazarea, o pui la fiert in apa rece cu un praf de sare si dupa ce a fiert o pui intr-o strecuratoare.
  6. Ungi un vas termorezistent cu unt.
  7. Asezi jumatate din rondelele de cartofi.
  8. Peste cartofi pui stratul de carne calita, cubuletele de cascaval si mazarea strecurata bine.
  9. Acoperi cu straturi de cartofi ramasi.
  10. Pregatesti un sos din faina faina, lapte si galbenusurile batute.
  11. Cand se ingroasa, torni amestecul peste stratul de cartofi.
  12. Scuturi tava putin, presari cascaval ras daca iti mai ramane si o bagi in cuptorul preincalzit, la 180 de grade pana prinde o crusta aurie.
  13. Pofta buna!

Musaca de pui cu mazare


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Musaca de pui cu mazare "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Musaca de pui cu mazare - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.