Tiramisu de cacao - Retete Culinare

Tiramisu de cacao


Iti trebuie:
  • o punga ( 400 g ) piscoturi de cacao
  • 300 ml cafea
  • 100 ml lichiro amaretto
  • 400 g mascarpone
  • 3 galbenusuri
  • 100 g zahar pudra
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • 400 ml frisca lichida
  • 1 fiola esenta de rom
  • cacao
  • zahar brun
Pregatesti asa:
  1. Bati frisca cu ajutorul unui mixer pana cand se intareste bine.
  2. Bati galbenusurile cu zaharul pudra si cel vanilat.
  3. Adaugi in amestecul de galbenusuri mascarpone, amestecand de jos in sus cu ajutorul unei lingure.
  4. In frisca adaugi usor cate o lingura de crema de mascarpone si amesteci cu o lingura.
  5. Adaugi si esenta de rom.
  6. Intr-o forma pui un rand din piscoturi insiropate in amestecul de cafea si lichior amaretto, un rand de crema si tot asa pana termini piscoturile si crema.
  7. Pudrezi prajitura cu cacao si zahar brun si o dai la rece cateva minute.
  8. Pofta buna!

Tiramisu de cacao


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tiramisu de cacao "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tiramisu de cacao - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.