Paste cu sunca si fasole verde - Retete Culinare

Paste cu sunca si fasole verde


Iti trebuie:
  • 500 g paste ( orice forma preferati )
  • 400 g fasole verde
  • 250 g sunca afuamta
  • 600 g rosii
  • sare
  • piper
  • 200 ml supa de legume ( dintr-un cubulet de concentrat )
  • patrunjel verde tocat
  • telemea de oaie
Pregatesti asa:
  1. Intr-un vas mai inalt pui apa la fiert impreuna cu o lingurita de sare si o lingura de ulei.
  2. Cand apa incepe sa fiarba pui la fiert pastele si le lasi sa fiarba atata timp cat este indicat pe ambalaj.
  3. Dupa ce au fiert, le speli sub un jet de apa rece si le pui intr-o strecuratoare.
  4. Speli fasolea verde, o cureti, o rupi in doua si o fierbi circa 5 minute in apa cu sare.
  5. Oparesti rosiile, le cureti de pielite si le toci marunt.
  6. Tai sunculita in cubulete mici si o pui la prajit in putin ulei incins.
  7. Dupa ce a devenit crocanta, o scoti din tigaie.
  8. In grasimea ramasa pui rosiile, patrunjelul, supa facuta din concentratul de legume, sare si piper.
  9. Fierbi la foc mic in jur de 7 minute.
  10. Amesteci pastele cu fasolea, baconul, sosul de rosii, razi deasupra branza telemea, condimentezi cu sare si piper daca mai e nevoie si amesteci totul bine.
  11. Pofta buna!

Paste cu sunca si fasole verde

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paste cu sunca si fasole verde "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paste cu sunca si fasole verde - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.